A nádorvárosi Vásárcsarnok Rosta János 1978-as nagyvonalú koncepción alapuló tervei szerint készült, így immáron 30 éve áll a győri vásárlók és a kereskedők szolgálatában. Az elmúlt években az épületben több kisebb átalakítás történt. Jelen tanulmányterv egy magánvállalkozó megbízásából készült. A terv célja új üzletek kialakítása és a földszinti fedett nyitott udvar zárhatóvá tétele, a kapcsolódó homlokzatok felújítása. A tanulmány hangsúlyozza, hogy az épület megérett az átfogó felülvizsgálatra és a teljes körű modernizációra. / The Market-house in Győr-Nádorváros was made according to Rosta János’s design based on a far-flung concept from 1978, so it has already served the customers and tradesmen for 30 years. In the former years some little reconstructions happened in the building. This study design was made due to a commission of a private enterprise. The design goals were to from new shops, to make closeable the covered, open court in the ground floor and to modernize the adjunct fronts. The study emphasize that the building needs overall review and modernization.

Vásárcsarnok a térképen / The Market-house in map

A tanulmányterv lapjai / Pages of the study design


A bejegyzés trackback címe:

https://htms.blog.hu/api/trackback/id/tr61629101

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.